XCARLINK - gdzie kupić ?

Tematy ogólno-techniczne
r
robsonw1
Forumowicz

XCARLINK - gdzie kupić ?

Post autor: robsonw1 »

Witam.
Widziałem na allegro swietne urzadzenie o nazwie XCARLINK - napewno kazdy wie co to jest.
Chciałem zakupic ale cena mnie przeraza - na allegro 399zł ! W zeszłym roku kosztowały jeszcze 299zł, a nawet na początku tego roku... Czy ktos wie gdzie można dostać takie urzadzenie nieco taniej? na e-bay są po 45$ - czy tylko w Polsce trzeba zawsze zdzierac z ludzi ile sie da?
Awatar użytkownika
bartek
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

XCARLINK - gdzie kupic ??

Post autor: bartek »

robsonw1 pisze:napewno kazdy wie co to jest
no nie każdy :-/ może jakiś link?
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
www.rbauto.eu
Zapraszamy
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Post autor: maniekmc »

[center]Obrazek[/center]
m
michauek
Forumowicz

Post autor: michauek »

Mam to urządzonko - super sprawa. Startuje trochę dłużej niż zmieniarka CD ale za to szybciej zmienia utwory i katalogi.
w
ww200
Forumowicz

Post autor: ww200 »

Niestety ale ceny nie znalazłem niższej- http://sklep.hadron.pl/index.php?z=1&m=&id=2987
Awatar użytkownika
kristof
Zasłużony
Auto: BMW
Model: X5

Post autor: kristof »

a w czym problem żeby kupić na ebayu?
r
robsonw1
Forumowicz

Post autor: robsonw1 »

przez ebay niestety nie mam pewnosci ze ktos mi wysle towar poza tym zaplacic za wysylke za granice to na jedno wyjdzie
M
MCdusza
Forumowicz

Post autor: MCdusza »

wydaje mi sie Kolego,ze takie rowiazanie byloby dobre kilka lat temu, a nawet nie za takie pieniadze :shock: kup sobie jakies firmowe radyjko z wejsciem USB, wsadz gwizdek i sie ciesz mp3, ja mam JVC KD 501 (teraz pewnie kupisz za mniej niz 400zl) a i tak wiadomo ze fabryczne odtwarzacze sa do dupy! no chyba ze masz jakas S klase :mrgreen: a na gwizdku mam ponad 6gb muzyki wiec jest w czym wybierac :-P
Awatar użytkownika
Martinez
Forumowicz

Post autor: Martinez »

MCdusza pisze:a i tak wiadomo ze fabryczne odtwarzacze sa do dupy

Tu sie kolego z Tobą nie zgodzę, ja mam fabryczne ''granie'' w swoim Tolkienie i nie mogę nic mu zarzucić, gra świetnie dźwięk jest czysty i mocny. Wydaję mi się że wszyscy którzy mają radia fabryczne + SSS (Seat Sound System = 8 głośników) potwierdzą to co mowie :mrgreen:

robsonw1 - Ty masz fabrycznego kaseciaka czy na CD?? jeśli masz kaseciaka, moge cie podpowiedzieć bardzo fajny patent jak je podłączyć pod Ipoda bądź mp3 8-) chłopaki którzy byli na spocie wiedzą o co kaman :)
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno... :)

http://toledoclubpolska.pl/viewtopic.php?t=1212
M
MCdusza
Forumowicz

Post autor: MCdusza »

ale Kolega mnie chyba źle zrozumial, bo ja mowilem o odtwarzaczach a nie o glosnikach, to zupelnie inna bajka, sygnowane radyjka jak sony pioneer jvc itd maja znacznie lepszy procesor dzwieku, jakbys do swojego tolka takie radio zamontowal to dopiero byloby miodzio;] i tego chyba mi nie zaprzeczysz;] bo gdyby byly takie dobre to fani car audio zostawialiby sobie fabryke;]
ODPOWIEDZ