Mam zamiar wymienić sobie podświetlanie licznika ale jest problem mianowicie nie miałem jeszcze okazji wykręcać licznika, czy ktoś z was miał styczność z takimi żarówkami potrzebuję jakąś fotkę tych diodek i może jakiś rozmiar ewentualnie jakiś model czy coś w tym stylu. A przy okazji przy wymianie żaróweczek w liczniku potrzeba zdejmować cały licznik czy jest może jakieś inne dojście ??? proszę o szczegółowa odpowiedz
szparagb pisze:Jeśli chodzi o żarówki to będą z taką oprawką http://www.allegro.pl/ite...ow_zegarow.html o ile dobrze pamiętam. W aukcji jest napisane, że pasują do Golfa 2 więc to będą tego typu
Ok dzięki wielkie a ostatnie pytanie ile sztuk żarówek wchodzi do podświetlenia licznika???
Witam.
A jak jest rozwiązane podświetlanie zegarów w 1M? Ostatnio sie zastanawiałem na zmianie podświetlenia tablicy zegarów na kolor niebieski a wskazówki zostawić na czerwono. Chce takiego efektu jak w passatach.. jest to do zrobienia czy się nie opłaca? ktoś coś wie na ten temat?
Mam podobny problem , wymienilem 3 zarowki gorne w liczniku ale najwidoczniej przeoczylem zarowke podswietlajaca zegarek ktorego na ta chwile w nocy nie widac ( mimo iz 3 czerwone lampki swieca na maksa ) Czy w moim modelu Toledo zegarek jest tez fabrycznie podswielany i wystarczy wymienic jakas zarowke .Prosze o szczegoly.
jest taka sama żarówka na podświetlenie zegarka (wyświetlacza komputera MFA) jak do podświetlania licznika.Ja wymieniłem wszystkie na zamienniki LED i jest super.
boban61 Radzę przedstawić się w tym dziale (Regulamin do poczytania) , link poniżej
viewtopic.php?t=12&postdays=0&postorder=asc&start=2600 i Regulamin do poczytania bo można szybko załapać niespodzianki od moderatorów.