Otóż planuje zakup podświetlania do auta. Tylko wymyslilem sobie taki sposób działania a mianowicie chciałbym aby owe podświetlanie dzialało na takiej samej zasadzie jak np lampka nad lusterkiem czyli : otwieram auto podświetlanie się włącza wkładam kluczyk do stacyjki gaśnie. Jak i gdzie mógłbym się wpiąć może ktoś ma jakiś sensowny pomysł?? Myślałem aby cale podświetlanie podpiąć pod jeden kabel główny i ten kabel pociągnąć jakoś do tego przelącznika od lampki nad lusterkiem wstecznym jednak nie wiem jak on jest tam oryginalnie podciągnięty i którędy.Czekam na wasze inicjatywy jak to zrobić.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 21:58 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
heh tylko tu nie chodzi o to bo musiałbym pewnie włączać i wyłączać tu chodzi o to zeby to podświetlnie działało dokładnie tak samo jak ta lampka nad lusterkiem. Trzeba gdzies tam sie wpiąc tylko nie wiem gdzie ???
Dokładnie jak napisał LUCAS odginasz przy słupku podsufitkę i możesz dostać się bez problemu.... mam pomysł:) odegnę podsufitkę zrobię fotke i zobaczysz:D zdjęcie wkrótce.
[ Dodano: 2009-10-16, 06:57 ] Jeśli komuś to się przyda to:
Aby oświetlenie w nogach działało tak jak lampka nad lusterkiem to można wlutować się w środkową żarówkę nad lusterkiem i kabelek pociągnąć sobie przy szybie pod podsufitką i nie ma problemu.