możesz wyjąć radio i zanieść do gościa z "Tuner Servis" na Partyzantów na przeciwko komendy miejskiej, on ci sprawdzi czy radio ma wyjście. Ewentualnie przerobi.
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy
a ja mam problemy z wyciągnieciem radia... Próbowalem je podwazac lekko srubokrętem ale nic z tego z prawej str troszke wyjdzie a z lewej go ciagle coś trzyma. Ono wychodzi normalnie czy trzeba wykreacac cały ten przedni panel gdzie są pokrętła od nawiewów itd.
Jezeli ktoś byłby na tyle miły i powiedzial jak to zrobić bede wdzieczny
ja jak jeszcze mialem radio seryjne do wyciagniecia potrzebowalem odpowiednich kluczy obym nie strzelil gafy..... wyciagasz radio przy pomocy kluczy ..... po wlozeniu 2 kluczy radio bezproblemowo wychodzi
wlasnie cos takiego pozyczalem od znajomego gdy wyciagalem swoje radyjko i jesli ktos nie planuje zmieniac fabrycznego radyjka proponuje zakupic sobie takie klucze na allegro koszt 20 zl moga sie przydac np bez demontazu radia nie dostanie sie do panelu klimatronika
Dołaczam sie do tematu tez chce wcisnac wzmak do oryginalnego radyjka moze ktos wie gdzie w 3city robia takie przerobki?? co do kluczy hm..... ja uzylem 2 nozy na koncach zaokraglone i tez radyjko wychodzi bez problemu