Witam, mam problem w moim Seacie Toledo (2001) , otóż od kilku dni zaczęły mi wariować migacze (raz świecą, raz nie świecą a raz migają szybko lub tak jakby było zwarcie), i co by było tego powodem, prosiłbym o szybką odpowiedz ponieważ często kursuje swoim samochodem.
I jeszcze jedno pytanie mam : Jak dostać się do przerywacza migaczy u siebie w samochodzie ?
Za pomoc z góry dzięki - Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 lut 2010, 13:26 przez Hack, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe czyli miałem racje
a tak się podepnę pod temat - czy jakbym sobie kupił takie diodowe kierunki z allegro to bedą normalnie działały czy cos trzeba będzie kombinować z przerywaczem ?
Nie będa działały jeżeli kupisz same diodowe żarówki. Musisz kupić żarówki + "adapter". Bez tego ustrojstwa żarówka diodowa będzie Ci migała jak głupia (tak jakby któryś migacz był przepalony). Kiedyś też o tym myślałem, ale jak się dowiedziałem o tym adapterze, to już dałem sobie spokój heh. Próbowałem też zmienić żarówkę na 21diodową jako tylne pozycje/stop, ale te diody miały tak niski pobór mocy, że komputer wnioskował z tego, że żarówka się przepaliła i mi migała kontrolka na tablicy rozdzielczej heheheheh
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"