sroczkin pisze:WITAM
JA POSIADAM IDENTYCZNY INTERFEJS JAK PISZA W JEGO SPECYFIKACJI DZIALA Z AUTAMI OD 1994 ROKU AZ DO TERAZ (TEN DOKLADNIE Z LINKA) MAJAC ODPOWIEDNI PROGRAM NP VAG COM 311.2 LUB POLSKI VAG 4.9 MOZNA WIELE ZDZIALAC ZA POMOCA TEJ KOSTECZKI W MOIM TOLKU BEZ PROBLEMU LACZY SIE Z MODULEM KOMFORTU MOZNA PRZEPROWADZAC ROZNORAKIE ADAPTACJE BEZ PROBLEMU KASUJE WSZYSTKIE BLEDY (OCZYWISCIE SPORADYCZNE ) NA FORUM JEST LINK Z PROGRAMIKIEM KTORY BEZ PROBLEMU URUCHAMIA DOMYKANIE SZYBEK Z PILOTA TAK WIEC GORACO POLECAM TEN INTERFEJS (DOKLADNIE TEN Z LINKA)
A Powiedz mi kolego czy napewno auta jak to napisałeś
? Bo wiem, że np. w Octavii II , nowym Leonie potrzebne jest wejście COM. Czy poprzez ten kabel oraz za pomocą programu VAG-COm da rade zdiagnozować te NOWSZE samochody ?sroczkin pisze:OD 1994 ROKU AZ DO TERAZ
Jeszcze jedno pytanko: Czy za pomocą tego interfejsu będę mógł się połączyć z innymi samochodami, nie tylko z grupy VAG ? Przy pomocy jakiegos innego programu na kompie, zdiagnozować np. jakiegos nowszego Fiata czy Peugeota które będą miały wejscie na OBDII ?