Witam.Przeczytałem twój problem odnośnie sygnału gaszenia świateł i nie zapalających się lampek w drzwiach i na suficie.
Moje pytanko brzmi czy to naprawiłeś i jak????
Dzięki i pozdrawiam wiam
tomik, nie naprawialem bo brak czasu bo generalnie aktualnie jest tak ze raz działa a raz nie dlatego na ta chwile nie wacze z tym. Generalnie do wymiany jest switch który trzeba wylutowac i wlutowac nowy. Za duzo pracy nie ma ale duzo rozbierania. Akurat na zimową pore.
Witam kolegów. Mam podobny problem od kilku dni nie włącza mi się sygnał zaświeć onych świateł po otwarciu drzwi lampka jak w przednich drzwiach kierowcy tak i w tylnych drzwiach pasażera za kierowcą nie działa ale prąd dochodzi bo jak dałem kabelkiem masę znaczy (-) to lampka się zaświeciła. Oświetlenie kabiny puki co działa ok centralka tez działa z pilota bo z kluczyka nie chce mi się autko zamknąć. No i co tu zrobić od czego zacząć grzebanie proszę o pomoc i wskazówki. Zastanawiam się nad tymi drzwiami co by ten zamek wyczyścić. Ale nie wiem. POMOCY!!:)
widzę kolego ze mamy takie samo autko nawet kolorek:) a czy twój jest przerobiony z anglika morze?? Po prawym lusterku tak sadze. a jednak po otwarciu dzrzwi kierowcy i pasarzera za kierowca oswietlenie wnętrza sie nie włącza niestety to ja mam 2 czujniki do przerobienia jednak.
a ha no to masz młodszego toledziaka. Apropo waga masz morze namiary na jakis w miare kabelek do kompa. Mówiąc w miare mam na mysli cene i jakosc i zeby razem było co najmniej dobre:)