Przerabiałem już ten temat. Sprawdzałem wszystkie (markowe). Najlepszy jest SHELL V-POWER GTL (najdroższy) ale po drugim, trzecim tankowaniu zauważycie różnicę. Mniej pali (więc wychodzi się na równo z innymi) i najważniejsze NIE KOPCI a to chyba najważniejsze dla TDI. Jeśli chodzi o moc nie zauważyłem różnicy ale to wina dużej mocy.Pozdrawiam.
- Połaniec Orlen
- kraków Orlen JB Hotel Nowa Huta
- BP Połaniec
- BP Staszów
- Orlen Staszów
ODRADZAM !!!!!!
Husar Połaniec
Orlen Osiek
chyba ze ktos lubi jezdzic na paczkac:)h
Lublin:
Orlen na Spółdzielczości pracy koło Olimpu (ON)
Nałęczów: Orlen przy dworcu PKS (ON)
NIE polecam: Orlen koło Nałęczowa (Strzelce) w stronę dworca PKP - masakra (każde paliwo)
"...jeżeli wydaje ci się, że jesteś świetnym kierowcą, to masz rację - wydaje ci się..."
Katowice Shell ul. Kościuszki -----> kierunek Mikołów
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Białystok
Shell ul. 1000 lecia PP
Shell ul. Składowa
Statoil ul. Ks. J. Popiełuszki - tankowałem wcześniej Audi a4 w benzynie i teraz Toledo czasem tankuje, paliwo bez zastrzeżeń.
Lotos ul. Produkcyjna 97 c przy Selgros. Paliwko Dynamic Diesel. Leje od sierpnia i jest naprawde ok. Znam cała specyfikacje bo tam pracuje hehe. Zimowa specyfikacja -32 metnienie, -44 zablokowanie zimnego filtra. Nie dolewam zadnych dodatków i dzis przy -26C bez problemy odpaliłem. Zapraszam
Wałbrzych Shell na kolejowej Statoil na wrocławskiej Lotos na wlocie. Nie polecam auchan na wieniawskiego i LUKOIL moc jakość zysk na ogrodowej bliska na wysockiego.Wiem co pisze bo jeżdże służbowym sprinterem który jest strasznie czuły na złe paliwo (spadek mocy większe spalanie)
Ostatnio zmieniony 01 mar 2011, 22:11 przez migacz1981, łącznie zmieniany 1 raz.