Tomas pisze:Dzisiaj w okolicach 16:30 na drodze Barczewo - Jeziorany mijałem się z jakimś czarnym (zgraciałym ) 1M na olsztyńskich blachach, a wśrodku siedział jakiś mafiozo w ciemnych okularkach i jechał z rodzinką w stronę Jezioran hehehehehehhe
Bartek chciałem Ciebie obtrąbić, ale za późno się zoriętowałem, że to Ty poginasz
szkoda, że CB nie miałeś wyjętego
[ Dodano: 2009-06-22, 15:16 ] dzisiaj przed 15tą na Jagielończyka znowu się mijaliśmy.
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy
Dzisiaj koło 18 w okolicach Lotniska we Wrocku widziane najprawdopodobniej Tolo Siela ( ładne czarne 1M z przednim zderzakiem od TS'a na blachach DSR). Tyle że za kierownicą siedziała niewiasta, która lekko się speszyła gdy zacząłem się przyglądać
hehe tak to byl moj tolek tylko ze zona jechala nim na zakupy a nie mowila mi nic ze kogos widziala ladny to jest jak jest umyty szkoda ze to nie ja byle pozdrawiam
wczoraj w godzinach wieczornych najpierw na ul. Piłsudskiego, a potem w celu sprawdzenia na ul. Przykoszarowej napotkany najprawdopodobniej Yarot, ale pewności nie mam
Wszystkie części samochodowe po bardzo atrakcyjnych cenach.
Profesjonalny i szybki montaż samochodowych instalacji gazowych.
Auto Gaz Mak-Rob, Łomża, ul. Senatorska 13, tel. 500 086 960
Tony byłeś dziś o 15 na Pl. Wilsona ?
Bo mi identyczny jak Twój też na WWY przemknął przed nosem, ale nie dzwoniłem bo jechałem ze starszą po jej samochód.
makmarc pisze:wczoraj w godzinach wieczornych najpierw na ul. Piłsudskiego, a potem w celu sprawdzenia na ul. Przykoszarowej napotkany najprawdopodobniej Yarot, ale pewności nie mam
zapewne widziałeś... powinienes jeszcze dodać: na Dmowskieggo, Legionów, Sikorskiego, Zawadzkiej, Kaufland, etc... oczywiście rozciągniete w czasie:)
(przynajmniej ja Cię widziałem )
No to w końcu trzeba się złapać gdzieś konkretnie, mojego Tolka możesz widzieć w każdą sobotę i niedzielę na Dmowskiego, bo pracuję w wypożyczalni DVD w weekendy
Wszystkie części samochodowe po bardzo atrakcyjnych cenach.
Profesjonalny i szybki montaż samochodowych instalacji gazowych.
Auto Gaz Mak-Rob, Łomża, ul. Senatorska 13, tel. 500 086 960