Hejka potrzebuje porady a mianowicie po odlaczeniu poduszki powietrznej w fotelu pasarzera poprostu zapalila sie kontrolka poduszek a musialem ja rozlaczyc aby wyjac fotel i wysuszyc wygluszenia pod tapicerka i po podlaczeniu nadal sie zapala tzn po przekreceniu zapala potem na chwilke gasnie i zaraz znowu sie zapala zapewne komputer nadal widzi blad i pytanie takie czy dalo by rade go skasowac w inny sposub niz pojechanie na kompter czy jest cos takiego jak reset komputera np po przez odlaczenie klemy jak maja niektore pojazdy??
Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 19:02 przez igi84, łącznie zmieniany 1 raz.
Twój błąd był taki, że nie odłączyłeś akumulatora przed odłączeniem poduszek.
Spróbuj odłączyć akumulator i z powrotem go załączyć. Nie mam pojęcia czy to pomoże, jeśli jednak nie pomoże to jedynie skasowanie błędu poprzez VAG pozostaje.
A tak na przyszłość polecam lekturę tego tematu i będzie wszystko jasne viewtopic.php?t=435...
możesz odłaczyć akumulator jak złapał chwilowy bład który sie nie powtaza to sie zresetuje jak nie to sprawdz kostki i na kompa podjedz,
tak apropo to nie ten dział przenosze do eletryki
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
to narozrabiałeś i nałapał błedów teraz na kompa, ale aprawdz i odłacz no 10 min aku
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
potwierdzam bledy poduszki skasuje sie tylko za pomaca vaga a ponadto jesli zapali sie blad poduszki to komp odlacza wszystkie popduszki tak mi sie obilo o uszy