dokładnie tak mam to samo u siebie w auciepeter174 pisze:czy ten przycisk wyglada jak na ponizszym zdjęciu ? jezeli tak to jest to wyłącznik czujnika ruchu ... np jezeli zostawisz psa w aucie i właczysz alarm to przy uzyciu tego przycisku alarm nie bedzi ci się aktywował w chwili gdy pupil bedzie ci sie kręcił po aucie
Bodek pisze:dokładnie tak mam to samo u siebie w aucie
No Soniacz jak to, przecież jezcze pytałem któregoś z chłopaków na zlocieSony pisze:Nie chwaliłeś się Bodek
No to albo ze mną źle i mam już bardzo zaawansowany zanik pamięci (sklerozę ) albo kurna jakoś nie słyszałem gadki o tym przycisku Fakt faktem, że fajna sprawa taki przycisk Ale skoro jest przycisk to powinien być niby też alarm fabrycznyNo Soniacz jak to, przecież jezcze pytałem któregoś z chłopaków na zlocie
Powiem Ci, że jest bo kiedyś mi się włączył jak go zamkłem i zaczołem lewarować. Trąbił jak szalonySony pisze:Ale skoro jest przycisk to powinien być niby też alarm fabryczny
superlaki pisze:w III taki to chyba w standardzie jest bo mam go osobiscie i w kilku widziłem. Pozdrowionka