peter174 pisze:jak tylko przy skretach to przeguby .. a jak na wprost tez to mogą byc np gumy stabilizatora lub tulejki wahaczy do wymiany
Ja mam podobny problem ze swoim Tolkiem, ale w srode ide na diagnostyke i pewnie cos bedzie wiadomo to napisze
PS
Dzieki piekne za info na forum Toledo Club Polska, masz niezla kolekcje co do samochodów. Warto polecic cie innym uzytkownikom. Nieomieszkalem skozystac, pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-05-28, 22:12 ]peter174 pisze:tak czy siak smignij na szarpak tam poznasz prawdę
Panowie wczoraj bylem w warsztacie, gosc wzial breche i se poszarpal-wszystko co sie dalo i co wszystko jest ok, brak luzow(osobiscie dozorowalem)-przod.
Z tylu jest spory luz na tulejach belki (chyba tak to sie nazywa). Czy to pierd.......... pukanie moze byc od tego? Ja to slysze z przodu i czuje pod nogami. Jeszcze jedno, wczoraj jak zdrowo popadalo to pukanie ustalo. CO JEST
I CIEKAWOSTKA
Cholerny "angol" powiedzial ze wymiana kosztuje 120 Funtow bo to bez jakiejs prasy sie nie da wymienic. Na ebayu widzialem te tuleje po 10czy15 funtow sztuka. Jak widzialem od spodu to zadna prasa tam nie jest potrzebna, tylko dobry klucz, a mam takowe.
[ Dodano: 2009-05-28, 22:16 ]Sony zmien mechanika, ja tez to chyba zrobie