Dzięki wielkie naweekendzie zabieram sie za montaż wiec i wstawie zdjecie efektu koncowego
Witam witam a więc tak nie w tamtym tyg tylko dzisiaj dopiero wziąłem się za robienie obrysów w tolku Przed chwilą co zakonczyłem prace i powiem szczerze ze jak dla mnie to efekt bomba. Każdy ma swoje gusta ale dla mnie przód w Tolku już inaczej sie prezentuje
Jednakże muszę przyznac ze niby prosta czynnosc zrobic Usy ale mialem troche problemów. Pierwszy to zatrzaski w oprawkach z New Beetla nie zgrywają sie z ori Seata, musiałem jeden zatrzask odciąć i z siła zakładać oprawke aby sie szczelnie zamknela. Druga sprawa to plus pozycji lewej lampy, kabel tam jest tak krótki ze musialem dlugo sie na meczyc aby go zarobic i kostke skrecic. A nie chciałem pruć wiązki, następnie aby szczelnie była zamknięta lampa przeciągałem kable tak jak szły ori od kierunku. Też było sztuką zmiescic 3 kable. Suma sumarum 2 godz pracy na spokojnie i mozemy cieszyc sie Usami Wszystko wyniosło mnie łacznie z lampami 95 zl. Jutro wstawie zdjecia efektu