irocket pisze:Dokładnie. System, sterowniki (chipset i grafika, reszta mogą być te, co system zainstalował), przeglądarka, jakiś pakiet biurowy, archiwizer, Steam
No steam a potem gry i tak poleci. Tym razem wlasnie tak bede robil. To co potrzeba bede instalowal na biezaco. Co nie zmienia faktu ze instalowania i ustawiania mam przed soba trochę. :/
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Ja ostatnio wrzuciłem do lapka SSD kosztem walniętej nagrywarki DVD-RW i jadę na dwa dyski. Też musiałem się nieco nakombinować ze wszystkim (przesiadka z XP na Win7), ale po ogarnięciu zrobiłem sobie obraz dysku i w razie "W" stawiam od nowa w 5 minut
To tak nawiązując do tematu i do SSD: Wygrałem SSD 512GB w konkursie i firma kurierska go roz***ała (przebili się przez ~2cm folii bąbelkowej i dwa kartony uszkadzając aluminiową obudowę i port SATA dysku). Teraz czekam w zasadzie trzeci tydzień, bo organizator się dogaduje z firmą kurierską...
vwir pisze:Rozwalić dysk SSD - to już trzeba się mocno postarać.
No, pracowałem w kurierce i uwierz mi że można bez mocnego starania.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Nie no jasne, można nawet metalowy odważnik zepsuć. Porównuję tylko ze zwykłym dyskiem, z którym trzeba się obchodzić jak z jajkiem, a SSD przy nim jest mega-pancerny.