Moje radio Aura v.3 kaseciak jak zamilkło to na amen!. Jednak dzięki instrukcji serwisowej naprawiłem go. Przyczyna to główny kwarc przy procesorze 4,332MHz. Po wymianie wszystko wróciło do normy... z bonusem Zmieniarka co do tej pory nie działała ożyła
Witam.. mam kaseciaka aure.. po wlozeniu kasety gra tylko prawa strona auta.. gdy uzywam normalne radio albo korzystam z transmitera to graja wszystkie glosniki.. jaka to moze byc przyczyna?? pozdrawiam!
Kaseta nagrana monofonicznie czyli na jeden kanał, uszkodzona głowica lub połączenie jej z radiem, uszkodzona kaseta.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Da sie w RDS'ie jakos ustawic fale jaką sie chce?? .. Chce ustawic sb na 108.0 do transmitera tylko podczas wyszukiwania nie chce się na tym zatrzymac (nie widzi czy cos ) Na FM znajduje normalnie transmiter nawet nie musze manualnie fali ustawiac (MAN). Mialem predzej wlasnie ustawione 108.0 na 6 kanale tylko przypadkowo bydac na innym kanale przytrzymalem 6 i teraz mam 2 radia takie same - lipa ;/ podlaczajac pod vaga czy cos moze da sie ustawic ??? czy moze jakims domowym sposobem da sie zrobic aby radio zatrzymalo sie na 108 na RDS
uzywajac RDS nie da sie ustawic manualnie (man) chyba ze nie potrafie.. na FM tylko manualnie mozna .. sa jakies sposoby by wyszukiwanie stanelo na tych falach co transmiter?
Obawiam się że pozostanie ci tylko manualne ustawienie. Jak dobrze pamięta to też miałem z tym problem i jechałem na manualu. RDS też mi zawsze przestawiał częstotliwość.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka