A więc jako że płyty CD odchodzą już do lamusa a w radiu najczęściej nie ma czego słuchać przyszedł czas aby podgonić (celowo nie piszę dogonić )cywilizację w sferze "audio in car". Obecnie zamontowane jest cuś takiego - http://allegro.pl/seat-toledo-iii-radio ... 30482.html - czyli zwykłe CD (bez MP3, nie wiem czy obsługuje zmieniarki, może każde obsługuje?) a czy dam radę podpiąć coś takiego http://allegro.pl/new-zmieniarka-mp3-sd ... 84532.html. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tego typu sprzętem? Może jest jeszcze jakaś tańsza alternatywa? Zależy mi głównie na wejściu USB.
Ja mam całkiem podobną, z tym że innej firmy.
Katalogów mogę mieć tylko 5. Tyle ile przycisków mam na radiu z numerkami, prócz 1nki.
W każdym z katalogów, jest w stanie zobaczyć tylko około 6-8 kawałków, z czego nie wiem na jakiej zasadzie, sama sobie wybiera które, a niektórych wcale nie widzi. Nawet jeśli format plików jest ten sam.
Moja uwielbia się zawieszać, czy to podczas słuchania, czy czasami wcale nie chce się jej wystartować.
W kwestii sensu to rozważyłbym sam sens kupowania zmieniarki, ale jeżeli masz pokaźną kolekcje płyt, to czemu nie. Co do modeli niestety się nie wypowiem, nie mam zmieniarki, korzystam tylko z kasety vhs połączonej z telefonem
Toledo II 1.8 125 KM 1998 r.
Przejechane 260000 (według licznika)
Wiem ze to emulator, ale czy określenie cyfrowej zmieniarki jest złe?
EDIT:
I przy okazji jak jesteśmy w temacie, czy jest możliwość podpięcia tego do radia i wrzucenia do schowka? jest tam jakiś otwór czy trzeba samemu go zrobić?
To ja zwaliłem, nie kliknąłem w linki i wypowiadałem się na temat fizycznej zmieniarki, w którą wkłada się płyty. To wygląda o wiele sensowniej i sam szczerze przemyślałbym taki zakup. Jakbyś zakupił i zamontował, to nie zapomnij podzielić się wrażeniami
Toledo II 1.8 125 KM 1998 r.
Przejechane 260000 (według licznika)
Na pewno się podzielę, myślę ją zakupić w przeciągu najbliższych 2 tyg, z tego co czytałem, opinie z rożnych portali aukcyjnych, itp, to opinie są podzielone, nie znalazłem jednak nic o działaniu z radiem aura CD.
Obejrzałem linki i nie jestem pewny czy końcówka ta czarna ci podpasuje. O ile niebieska to jest mini iso i w Aurze CD powinieneś mieć wejście na nią o tyle do tej czarnej mam wątpliwość.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb