Przypuszczam, że nie. Moim zdaniem za oświetlenie bagażnika oraz jednocześnie za kontrolkę wskazującą otwarcie bagażnika na desce służy ten pierdzielnik w kółku
Witam,
widzę że nikt nie wie gdzie jest ten microswitch, jest on w zamku na zdjęciu od peter174
ja dziś właśnie rozebrałem go razem z uchwytem na nr. 8D5 959 489 firmy cherry.
Tu jest opis jak otworzyć z innego forum.
golf/jetta
Uzupełnij pole "Skąd" zgodnie z regulaminem.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 20:59 przez OMEGA, łącznie zmieniany 3 razy.
skoro odgrzales kotleta to napomkne tylko ze u mnie przyczyna problemu była prozaiczna - wypieta wtyczka od krancówki ... wpiecie wtyczki rozwiązało wczesniej opisywany problem
PS jakby ktos potrzebował samą krancówke to mam na zbyciu ori nówke od Toledo
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Jako, ze mam wreszcie wolna sobote od bardz odawna wzialem sie za porzadki w tolku i postanowilem, ze wymienie zarowke w bagazniku. Zdjalem oslone zarowki i zonk. Nie ma tam zadnej zarowki ani nic co by ja przypominalo. Jest tylko jakas metalowa blaszka i 2 kabelki. Czy ktos moglby wrzucic fotke jak to wyglada? Wychodzi, ze mam tylko miejsce na zarowke a nie ma gdzie jej zamontowac.
Z gory dzieki za pomoc.
Ja jakiś czas temu też walczyłem z oświetleniem w bagażniku, i walnięty mam ten mikrostycznik, jednak nigdzie nie mogę dostać ani stycznika ani zamka w rozsądnej ceny, i postanowiłem że zrobie nowe oświetlenie. Dodam że że po zetknięciu z masą samochodu światełko świeci, zakupiłem listwę ledową włącznik i oświetlenie będzie i koszt to maks 20zł.