Skoro masz 3 zamki to jest nadzieja
Od strony bagażnika też awaryjnie się dostaniesz do auta w razie czego. Co do samej maski to musiałbyś mieć jako taki dostęp do samego zamka, który należałoby podważyć jakimś śrubokrętem płaskim itp.
Od strony bagażnika też awaryjnie się dostaniesz do auta w razie czego. Co do samej maski to musiałbyś mieć jako taki dostęp do samego zamka, który należałoby podważyć jakimś śrubokrętem płaskim itp.Panie i Panowie, mam identyczny problem jak kolega krzychurud, dziś próbowałem grzebać przy zamku aby go otworzyć (niestety zdjęcie w poście kolegi już wygasło), jednak kompletnie nie wiem którą jego część powinienem nacisnąć, pociągnąć, próbować przesunąć. Prosiłbym o wskazówkę (jeśli to możliwe graficzną), którą część zamka trzeba poruszyć i w jaki sposób?krzychurud pisze:Witam Kolegów,
Mam troszkę inny problem otwarciem maski. Po pociągnieciu rączki w kabinie słychać pstryknięcie i zwalnia się pierwszy zamek maski. Można lekko podnieść maskę na około 1cm w górę. Maska blokuje się w miejscu zaznaczonym na czerwono. W jaki sposób można przesunąć ten zaczep oznaczony zieloną strzałką? Plastikowy języczek wystający z grila jest luźny i manewrowanie nim nic nie daje. Zdjęcie jest poglądowe.