[1L] Tuning przodu

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Post autor: darkghoust »

Zwtracam honor rzecoznawcy. Pojawił sę dzisiaj wpisał do wymiany: :mrgreen: listwę pod lampami, obydwa zderzaki, atrapkę, przednie wzmocnienie, przednią szybę, i błotnik do malowania. W poniedziałek będę widział nie oficjalnie ile dostanę. Narazie wynegocjowałem w jakimś szrocie obydwa zderzaki, atrapę, listwę, i wzmocnienie za 4 stówki. Spojlerek na allegro 90 zeta. pozostaje pogadać ze znajomymi lakiernikami ile wezmą za malowanko. No i aluski robią się całkiem realne :mrgreen:
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Post autor: maniekmc »

Ciesze sie ze kolega robi furke na błysk :gitara:
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

JAk zrobić to pożądnie. A ty maniekmc masz umnie browar jak się stykniemy na dłuższym spotku i to sporego.
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Spoko, a co chcesz zrobić porządnie? kilka rzeczy mogę podpowiedzieć, ale wszystkiego też nie wiem, napisz o co chodzi! :564:
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Do malawania oddam go poządnemu lakiernikowi żeby za pół roku lakier mi nie odpriskiwał i elementy nie różniły się po malowaniu. Podobnie z przyciemnieniem szyb. Zastanawiam się nad wywaleniem znaczka z atrapy i siatką ale nadtym muszę sie zastanowić czy będzie mi się podobać. Może by kratkę ze zdeżaka wyciąć i też wstawić siatkę? Więcej kombinować raczej nie będę bo niema z czym. W środku to co najwyżej mieszek wymienię (jak znajdę jakiś ładnie uszyty) pod kolor pokrowców. Z audio raczej kombinować nie będę nie lubię dyskoteki w samochodzie najwyżej założę głośniczki z tyłu w plastki od półki.
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Jak wyciąć znaczek znajdziesz pewnie na innym forum seata, tam kiedyś widziałem całego manuala, wiec nie będziesz mial problemów i sam to zrobisz za małą kasę, a co do mieszka, to ja na Twoim miejscu kupiłbym od passata B5 mnie się osobiście bardzo podoba :-D
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Twoim miejscu kupiłbym od passata B5 ....

Hmm pytanie czy będzie pasował, muszę u szwagza zobaczyć. Te co są na allegro mają tragiczne wykończenie pod gałką albo są czarne. Mi do szczęścia potrzebny czarno czerwony
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

No i doczekałem się odszkodowania. Dostałem 1850 złotóweczek :lol: :lol: .Zaplanowane: zderzaki, progi, plastiki przy tylnich nadkolach atrapka i listwa pod lampami pod kolor, zostanie pomalowany w całości bez dachu i tylniej klapy ( na drzwiach i błotnikach jest zadużo zaprawek) koszt malowania 1000zł i dobra flacha :mrgreen: . Dostanie spojlerek, nowy mieszek w kolorze pokrowców (czarno-czerwony) głośniczki do tyłu( jak się zbiorę i zmierzę rostaw śrub). Na aluski braknie floty :-( Może styknie na przyciemnienie szybek. Zona już mnie chce ukatrupić :mrgreen: No i muszę pomyśleć o wymianie tulejek rozrusznika :-x
Koszt zderzaków, spojlera, atrapki - 300 zł
Listwa pod lampy 50zł wraz z kosztami przesyłki. Muszę dorwać oprawki halogenów (dokładnie prawą).
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Ochoooo, nie poznam już dziadka, będzie odświeżony i ładniejszy od 1M?
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Ładniejszy to może nie hehehe ale odświerzony to napewno.
ODPOWIEDZ