Wymiana zamka na sprawny. Akurat taki miałem pod ręką więc wymieniłem. Tego niesprawnego nie otwierałem jeszcze.
Wysłano z mojego TapaTolka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
jwjwj pisze:Dodam że nowy zamek w drzwiach kierowcy był już testowany i nic się nie zmieniło więc z powrotem jest stary założony
Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka
Nowy czy drugi? Jeśli nowy to do sprawdzenia wiązka w drzwiach. Trzeba napisać instrukcję co po kolei sprawdzać, bo te pytania się w kółko powtarzają.
Wymieniany był zamek od strony kierowcy. To był nowy zamek. Tak jak wspomniałem komputer wskazał błąd zamka od strony pasażera. A czy zamontowanie czegoś takiego rozwiąże problem centralnego zamka? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6778308056 Z kluczyka przy otwieraniu drzwi od strony kierowcy otwierają się wszystkie drzwi a od pasażera tylko one.
Panowie (i Panie jeśli jakieś tu są) znalazłem sobie numer katalogowy tego zamka, ale firm produkujących jest co najmniej kilka. Co polecacie, żeby nie wymieniać znowu po miesiącu.
Odradzam brać zamka AQ (Auto Quality) mój padł po miesiącu drugi z którym miałem stycznoścć do roku nie dociągnął.
Wysłano z mojego TapaTolka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb