zloty/spoty Poznań

Spoty wielkopolskie
d
darkghoust

zloty/spoty Poznań

Post autor: darkghoust »

Przesuneli mi szkolenie na 19-21 styczeń.
d
darkghoust

SPOT POZNAŃ 21-22 STYCZEŃ !!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: darkghoust »

Wdniach 21-23 styczeń będę w stolicy Wielkopolski na szkoleniu. Będzie to doskonała okazja do spota. Moja propozycja:
21 lub 22 styczeń
Miejsce: stadion Lecha
Godzina: 17-18
WIELKOPOLSKO PRZYBYWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-01-19, 23:05 ]
UWAGA!!!!! Od dnia 20 Stycznia jestem Tylko i wyłącznie pod fonem 606 368-576. Wszystkie osoby zainteresowane spotem proszone o wcześniejszy kontakt. Mam w planach pozwiedzać Pozań, przydał by się przewodnik.
Awatar użytkownika
gurszczak
Zasłużony
Auto: Hyundai
Model: ix35

zloty/spoty Poznań

Post autor: gurszczak »

Dzis Tony jest w Poznaniu jak ktoś chce sie spotkac z Adminem :) to numer jest w Contact Center :)
Pozdrawiam Gurszczak

Obrazek

Gurszczak i jego Hultaj
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

zloty/spoty Poznań

Post autor: tony »

668109869 jakby co sms :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Awatar użytkownika
dany_2
Forumowicz

Spot Wielkopolski

Post autor: dany_2 »

Siema Panowie dnia 19-21 czerwca będę w okolicach Świebodzina a z tamtąt do Poznania nie daleko więc może jakiś spocik byście na ten weekend zmącili to się spotkamy. Co Wy na to ??
Jak dla mnie to jaklepiej by pasowało okolice Poznania jako że kompletnie nie znam tego miasta. Czekam na jakie kolwiek propozycje :-) :-)
s
shadowofdeath
Forumowicz

zloty/spoty Poznań

Post autor: shadowofdeath »

Powróce do pomysłu spotu jeszcze nikt nie zorganizował w Poznaniu może mi by się udało. W jakiś weekendzik ??
a
artur1976

zloty/spoty Poznań

Post autor: artur1976 »

witam serdecznie kolegów tolków to kiedy w końcu jakies spotknko w Poznaniu .. dajcie znać..
Awatar użytkownika
kalafek
Forumowicz
Kontakt:

zloty/spoty Poznań

Post autor: kalafek »

Fajnie ze ktos w koncu poruszyl temat :lol: Proponuje sobote godz 15ta :-P pozostaje tylko wybor miejsca... prosze o konkretne propozycje... Z mojej strony moge zaproponowac knajpe o nazwie Sosenka http://pod-sosenka.prv.pl/ z wlasnego klubowego doswiadczenia moge polecic ta knajpe... mozna zjesc, wypic, zapalic i pogadac... nie jest to jakis wykwintny i eklskluzywny lokal... ot taka zwykla knajpka ;-)

Jako drugi pomysl moge zaproponowac Maltanke http://www.maltanka.com.pl/ knajpka po drugiej strony miasta... rowniez bylam tam parokrotnie i stwierdzam ze jest ok... tylko ze jest to jakby poziom wyzej niz sosenka (zarowno cenowo jak i stylowo) 8-)

Jezeli ktos ma jakis inny pomysl to piszcie... moim zdaniem w gre wchodzi tylko jakis lokal bo sterczec przy tej pogodzie na parkingu nie zamierzam... :-P

Pozdrawiam mobilizujaco :)
Seat Toledo 1M 1.6 16V BCB Signo :)
Ratownik Drogowy PZM :)
i
igi84
Forumowicz
Auto: Toledo 1M
Model: 1.9 TDI AHF

zloty/spoty Poznań

Post autor: igi84 »

Jezeli ta sobota to u mnie odpada niestety od 7 do niewiadomo ktorej w pracy :(

[ Dodano: 2009-11-13, 17:05 ]
Moze tak z wiekrzym wyprzedzeniem zorganizowac jakis wiekrzy spocik oczywiscie w pozku:)
Awatar użytkownika
kalafek
Forumowicz
Kontakt:

zloty/spoty Poznań

Post autor: kalafek »

spoko :lol: to byl spontan :-P nastepnym razem oczywiscie zaplanujemy cos z wyprzedzeniem... jezeli oczywiscie beda chetni... bo jakos na posta przez caly dzien nikt nie odpisal... :-/
Seat Toledo 1M 1.6 16V BCB Signo :)
Ratownik Drogowy PZM :)
ODPOWIEDZ