jak zawsze jak sie popieści to sie zmieści , opona ma wielkie znaczenie, połowa sukcesu
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Felge musisz miec twarda, pozadnego producenta a nie jakies chinskie gowno z alledrogo. Wtedy masz pewnosc ze nic sie z nia nie stanie jak zaliczysz jakies dziursko, nie bedziesz mial problemu z łuszczacym sie lakierem itp.
Moj kumpel kupil jakies 15 (NOWE) z allegro, wygladały super i podczas montazu opon z rantow zszedl caly lakier
a co by chciał od chinola, jak ze wszystkim, jakość i jeszcze raz jakość
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
polecam 17''. Osobiście jeżdżę na takich tylko na profilu 40. Przydałby się wyższy . Ogólnie nie jest tragicznie ale wiem że na 16"jest bardziej komfortowo. Zaletą jest przede wszystkim wygląd. Jak to kiedyś Kristof powiedział ładna fela i przyglebione auto i jest git
To są te co na allegro wyskakują jako pierwsze na liście ?
Bo ja jak szukałem felg to zawsze omijałem te promowane
Z wygląda bardzo fajne, ale się bałem że jakaś chińszczyzna
A co to za firma jest ? Jaki rozmiar ?