Witam. Pierwsze wrażenia bardzo dobre. Kolega vwir powiedział wszystko za mnie. Podpisuję się pod tym obiema rękami. Nie miałem okazji sprawdzić na mokrym, ale sądzę że będzie równie dobrze. Z czystym sumieniem mogę polecić.
P.S. Wcześniej miałem Barum Bravuris 2. Bez porównania. Zdaję sobie sprawę że to nie ta półka, ale nic innego na Toledo nie miałem.
Panowie używacie może jakiś środków do nabłyszczania opon? Jeżeli tak to jakich bo muszę do swoich kupić jakieś czernidło bo mimo tego że mają tylko 4 lata straciły na wyglądzie.
Ja mogę polecić Nokian-wr-d4 na które sam zdecydowałem się niedawno, przekonała nie ilość pozytywnych opinii, zresztą znajomy też ma już druga zimę i póki co wszystko jest okej, tym bardziej że mieścisz się w budżecie około 900zł za komplet co jest dobrym wynikiem.
A jak dla mnie nie są okej, miałem wcześniej właśnie Firgo 2 i cenowo wiadomo fajnie się prezentują, ale jednak jeżeli chodzi o jakość czy przyczepność na śniegu to nie ma żadnego porównania do stabilności opon Nokian. To oczywiście moje subiektywne doświadczeni oraz praktyka z używania jednych jak i drugich.