Siemanko. Wrócił problem z bezpiecznikiem ogrzewania tylnej szyby. Bezpiecznika nie zrywa tylko go pali i topi plastik, który wręcz spływa z niego I tak wymieniam raz w miesiącu. I teraz pytanie czy elektryk coś na to podziała czy szukać od razu całej skrzynki? Miał ktoś podobny problem?? Dzięki
Witam, jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość jeżeli źle coś napisalem nie taki prefix lub nie ten dział.
Mam problem z wiecznie palącym się bezpiecznikiem nr. 7 z tego co wiem bez nie go nie działa mi światło biegu wstecznego Nie wiem co jest grane ale próbowałem wymienić bezpiecznik odrazu po wymianie i sprawdzeniu bezpiecznik wysadza proszę o pomoc gdzie mam szukać zwarcia lub dlaczego się to tak dzieje dodam iż nie dziala mi również prędkościomierz z tego co się dowiedziałem po przeglądaniu forum to też może być przez to że wysadza mi ten bezpiecznik.
Masz kolego na 99,9% zwarcie w wiązce kabli idącej z bagażnika do klapy bagażnika. Jest tam taka gumowa osłona przewodów, w której z czasem kable zaginają się i potrafią pęknąć. Musisz ściągnąć ową osłonkę i ogarnąć przewody.
Witam, mam problem z bezpiecznikiem nr. 14 co chwilę wysadza go, w sensie przepala sie, nie wiem co mam zrobić gdzie szukać uszkodzenia lub zwarcia, liczę na waszą pomoc