kristoph, od serii pewnie będą lepsze, ponieważ mają skrócony skok i są przystosowane do sprężyn obniżających. Jednak osobiście wolałbym dołożyć i zakupić B4 Sport.
Mam ostatnio problem z zawieszeniem. Cos mi tam stuka na wiekszych dolkach i z pasazerami z tylu. Na stacji wyszlo ze amory 70% wiec zakladam sprezyny. CZy tez tak uwazacie po zdjeciach? JEsli tak to czy te z tej aukcji beda odpowiednie? Jesli nie, to czy mozecie cos polecic?
Jeżeli możesz to koniecznie popraw linki i wstaw normalne zdjęcia bo to powyższe po prostu nie działają. Jaki budżet posiadasz na zakup amortyzatorów? Bo wybór samych firm jest szeroki, ja np mogę z własnego doświadczenia polecić Sachsa lub Monroe, niby ciut droższe, ale w zamian za to komfort samej jazdy jest zdecydowanie większy.
Witam Koledzy a ja mam pytanie. Jak pozbyć się tej różnicy między przednim kołem a nadkolem bo w porównaniu z tyłem przód wygląda jakby miał kilkaset kg ładunku w bagażniku. Ostatnio robiłem przegląd i zawieszenie przód i tył ok. Widziałem kilka toledo które wygladalybtak samo przód w górze z dużą dziura między opona a nadkolem a tył normalnie siedzi. Jakieś propozycje? Jeżdżę na 15' a w lecie na 16' i wizualnie okropnie to wygląda
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
No i podziękował wiec zabieram się za szukanie sprężyn. Tylko na jakie wymienić? Bo nie chce znów aż tak bardzo go posadzic. Ile mm byłoby wystarczająco?
U mnie w tenacie możesz zobaczyć miałem serię pod koniec tematu mam MTS - 35 a Teraz mam H&R - 50. To są wartości do jakich sprężyny powinny obniżać. Ile w rzeczywistości obniżyły tego nie wiem bo nie zmierzyłem serii. Ale auto poszło znacząco w dół w stosunku do serii.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
50mm to zdecydowanie za dużo, moim zdaniem również 30mm będzie wystarczające, a co do samej marki to może podaj jaki budżet na zakup sprężyn posiadasz i wtedy będziemy mogli doradzić coś konkretnego, zerknij na początek na Eibach Pro z tych lepszych wyższej klasy, bo moim zdaniem warto dopłacić.