Ja się skuszę na gokarty pod warunkiem że będzie podział na tych co walczą o puchary i na takich co chcą sobie lajtowo dla zabawy pojeździć. No chyba że wszyscy walczą o puchary to ja sobie odpuszczę. Byłem raz i jak dostałem w gokart to do dziś nie chce mi się do tego wsiadać.
No dlatego dla mnie bez sensu pchać się na gokarty i być w grupie gdzie część walczy o puchary i co chwila ktoś mnie obije. Więc jak będzie grupa jeżdżących i nie walczących o puchary to i ja chętnie pojeżdżę a tak to się nie zapisuję.
Strzelnica wolna 26 listopada. Dominik nie możesz się z kimś zamienić weekendami? Jeśli nie masz takiej możliwości to zrobię wszystko by zakończenie było 19go byś mógł się zjawić. Tylko spróbuj nie przyjechać....
No to potwierdzam: TERMIN ZAKOŃCZENIA - 26 LISTOPAD MIEJSCE - AUTODROM SOSNOWIEC/ STRZELNICA ŚWIĘTOCHŁOWICE
Wpisujcie się na listę. Cena: * gokartów zależna od ilości osób (ok 50zł chyba zawsze było) * strzelnica- zawody- konkurencja to 20 strzałów z margolina na 25 metrów, kaliber 5,6mm(ostra amunicja), 10 zł + 3,00 zł jak ktoś będzie chciał po zawodach popykać z karabinu pneumatycznego np czy pistoletu. * trener- zrzuta po 2 zł na jakąś flaszkę (ok?) Na strzelnicy jak w ubiegłym roku zamówimy pizzę i tam zjemy, chyba, że z dzień wcześniej zapowiedzą super pogodę to dam wam znać kupimy kiełbasy jakieś i zrobimy grilla;)
Haszczu, ale godzina gokartów musi być taka by przed 16 być na strzelnicy już.
To czekamy tydzień na uzupełnienie listy. Jak nie uzbiera się duża grupa jeżdżących to gokarty odpadną chyba
LISTA GOKARTY 1 haszczu gokarty i strzelnica + Dominika strzelnica 2. irocket 3. Roxon40 4. goomis86 + ruda 5. Lechu_kr 6. Kitaj - gokarty i strzelnica 7. Pablo + Ola 8. Remik 9