Czy ktoś z was poleca jakiś sklep internetowy, sprzedawcę z alledrogo, itp. gdzie kupię stosunkowo tanio i pewnie? Przeglądam i te ceny, które mi w sklepie stacjonarnym podano to raczej małe nie są. Choć mało jeszcze wiem.
2.3 170KM AQN + LPG
KME Nevo Plus + KME Tur + Hana
Zobaczymy co to będzie.
Może to dziwne w tych czasach ale nie posiadam PC ani laptopa. Jedynie telefon. Co za tym idzie nie mam dostępu do etki i programów diagnostycznych. Z tąd WIELKIE DZIĘKI za pomoc.
Czy tarcze Zimmerman (zwykłe) + klocki ATE to dobry wybór?
2.3 170KM AQN + LPG
KME Nevo Plus + KME Tur + Hana
Zobaczymy co to będzie.
Ile użytkowników tyle opinii. U mnie również siedzą klocki i tarcze Textar. Minus klocków jest taki że pylą trochę ale na jakość hamowania nie narzekam. Czy polecam? Osobiście za te pieniądze co dałem kupiłbym na pewno je drugi raz. Tarcza 225 zł sztuka, klocki z czujnikiem 140 zł. Nas pewno są lepsze zestawy, pewno lepiej będą się sprawowały ale mi przypasował Textar.
mateusz19914 pisze:Może to dziwne w tych czasach ale nie posiadam PC ani laptopa. Jedynie telefon. Co za tym idzie nie mam dostępu do etki i programów diagnostycznych.
ATE to dobry wybór, zobacz jeszcze na Brembo, swego czasu miałem i sprawowały się bardzo dobrze, nic nie piszczało już po dotarciu. Cenowo bardzo podobna półka, a na dobrych częściach nie ma co oszczędzać, w szczególności jeżeli chodzi o układ zawieszenia oraz hamulce. Ile możesz przeznaczyć na ten cel?