Wożą się k***a limuzynami za kilkaset tysięcy złotych, a jak ktoś zarabia nawet 1800-2000 na rękę to nie stać go na wydatek 15-20tys na samochód 9 letni, za który będzie musiał jeszcze i tak za rok podatek płacić. Szkoda, że Brunona K złapali, bo może byłby spokój. W sumie zwróci im się 500+, tu dadzą na dziecko, tam zabiorą w podatkach i kasa się zgadza
W Tolku umarł alternator , prawdopodobnie od zakupu był rozwalony, a że nie jeździłem to nie zauważyłem. Podpowie ktoś jakiej wersji szukać dla 1.8 20V??
niewiarygodne , pojechaliśmy z kumplem po audi a3 1.8turbo , zajechaliśmy pod sam karpacz a tam rzeczywiście a3 , ale ku...wa 1.8 20v 125koni , pytamy gdzie tu jest turbo a babka że kolega robił aukcje i pomylił swoją droga 125koni w a3 to dramat.
Miałem a3 1.8 20v z krótką skrzynia i zrywna była jebanie. U siebie w toledo (muł bo muł ale jeździ tanio na LPG) mam jakąś dłuższą skrzynie bo na 5tym biegu 140KM/h mam 3tys obrotów gdzie już w kilku jeździłem co miały przy tej samej prędkości już 4 tys obrotów
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM
Już jutro byłem umówiony do tunera żeby dołożyć trochę koksu a dzisiaj zlogowałem grupę 011 i przeładowanie na górze w *uj Turbo czyszczone a sztanga chodzi niby lekko. Po czyszczeniu było ok.