Panowie odświeżę temat. Prawdopodobnie przez upał rozlał mi się fotochrom w lusterku na allegro niestety tylko kilka sztuk do 1m i teraz moje pytanie czy z jakiegoś innego lustra podejdzie mi wkład z fotochromem? z tego co patrzyłem to w 1m jest kostka. więc nie wymieniał bym obudowy tylko przełożył sobie wkład. Tylko od czego ? golf IV? pasat B5? z góry dzięki za odpowiedz
Jak mi się rozlał fotochrom to zakupiłem sobie lustro od Passata B5 FL (wersja Ambiente) z dwiema czerwonymi diodami doświetlającymi wnętrze Efekt BAJKA! Dałem coś koło 130zł. Mogę zatem taki mod polecić zamiast zabawy z wkładem
Sony pisze:Jak mi się rozlał fotochrom to zakupiłem sobie lustro od Passata B5 FL (wersja Ambiente) z dwiema czerwonymi diodami doświetlającymi wnętrze Efekt BAJKA! Dałem coś koło 130zł. Mogę zatem taki mod polecić zamiast zabawy z wkładem
Czy wrzucenie tego lustra wymagało od Ciebie jakichś dodatkowych przeróbek? Czy wszystko pasowało, tylko montować? Możesz zarzucić jakimś linkiem do lustra które dokładnie u siebie montowałeś?
Łatwo, tylko trzeba umieć korzystać z RSS i szukać lusterka fotochrom passat b5. Jak się szuka po ambiente to są tylko te drogie, bo janusze wiedzą co sprzedają.
Czas szukania 1:20min. Ja za swoje dałem coś 70-80zł z przesyłką? Czy jakoś tak śmiesznie tanio. Właśnie ze względu na to, że wrzuciłem w rss i czekałem cierpliwie.