Gdy będziesz jechał autostradą to zjedź na Wielicką i potem na rozwidleniu przed salonem citroena trzymaj się prawego pasa (czyli trzymaj się ulicy Wielickiej, a nie wjeżdżaj na Kamieńskiego). Później to już sobie poradzisz.
Jeśli koniecznie chcesz jechać do Bonarki to potem najlepiej pojechać na mateczny, na matecznym skręcasz w prawo i dojedziesz do skrzyżowania z powstańców, na którym skręcisz w lewo.
Dzięki vwir. Bonarke omijam bo myślałem ze jakby więcej aut przyjechało to byśmy tam u góry stanęli ale patrząc na liczbę wpisanych to najlepiej będzie od razu jechać na M1
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Akurat w weekend od strony wielickiej w kierunku powstańców można śmiało jechać - nie stałem tam w żadnym korku. Ale od powstańców śląskich w kierunku powstańców wielkopolskich była masakra.
tu jest loteria.... można zjechać pierwszym zjazdem na kraków czyli tym przed wielicką, później Christo Botewa i w saską i wskakujesz na nowohucką. Ewentualnie pchać się na igołomską ale tam możesz zawieszenie zostawić Musicie na radiu wołać jak wygląda sytuacja od strony christo botewa. Ale że to jest sobota to powinien być luz