Usterka zażegnana Winne okazały się być dwie poluzowane śruby przy mechanizmie regulacji, dokrecilem kluczem i fotel jest stabilny tak jak być powinien
Witam, mam problem ponieważ potrzebuje wymontować przednie fotele ale są one elektryczne i sposób opisywany na innych forach co do zwykłych foteli nie działa. Po wykręceniu dwóch śrub nr 13 i ściągnięciu plastikowych zaślepek z prowadnic fotel nie da się przesunąć dalej. Prawdopodobnie blokuje silniczek od posuwu fotela ale nie jestem pewny i tez nie chce nic zepsuć. Proszę o pomoc bardziej doświadczonych kolegów
Scaliłem tematy. Poczytaj ten temat jeszcze raz a jak nie znajdziesz odpowiedzi to tu się dopisz a nie zakładaj nowego tematu. Następnym razem nie będzie taryfy ulgowej za nieznajomość regulaminu.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
QKi pisze:Witam, mam problem ponieważ potrzebuje wymontować przednie fotele ale są one elektryczne i sposób opisywany na innych forach co do zwykłych foteli nie działa. Po wykręceniu dwóch śrub nr 13 i ściągnięciu plastikowych zaślepek z prowadnic fotel nie da się przesunąć dalej. Prawdopodobnie blokuje silniczek od posuwu fotela ale nie jestem pewny i tez nie chce nic zepsuć. Proszę o pomoc bardziej doświadczonych kolegów
Fotel na maxa do tyłu. Odkręcić śruby z przodu. Fotel lekko do przodu i powinien sam wyjechać z mocowania.
Witam , mam problem z fotelem od kierowcy , tzn ślizga się i nie chce się załączyć blokada , podpowie ktoś jak nazywa się cześć odpowiedzialna za to i czy trzeba cały fotel ściągnąć ? Fotel bez elektryki
Witam mam już dośc mocno zużyte fote i pomyśłąme by wyminić na inne . Znalazłem całkiem fajne na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=5395278292 Tylko pytanie do Was czy dam rade je zmontować ponieważ to są wiadomo z wersji angielskiej i druga sprawa ja mam teraz najzyklejsze fotele z ręczną "pąpką"
Postanowiłem kupić komplet foteli z Vw Bory grzane w dobrym stanie, kolor podobny,
- czy będą pasowały plag & play ? tutaj nie powinno być problemu
-czy wtyczki i rozmieszczenie kabli , poduszka i grzanie są tak samo czyli P & P ?
-fotele są do odebrania 200 km od miejsca zamieszkania i postanowiłem zdemontować wszystkie oprócz kierowcy i czy po odpaleniu samochodu nie będzie problemu z błędem poduszki fotela pasażera?
Jeśli ktoś z forumowiczów posiada wiedzę na któreś z pytań, proszę o pomoc
Będzie błąd poduszki. Fotele powinny pasować. Co do wtyczek od poduszek - mogę być inne bo były dwa lub trzy rodzaje w zależności od rocznika. Elektryka się nie różni, jedynie wtyczki.