Witam. Koledzy mam taki problem, a mianowicie: od paru dni ciągle świeci mi się kontrolka świateł przeciwmgielnych. Dodam że jak światła przeciwmgielne włączam to tylko kontrolka mocniej świeci. Możecie coś mi z tym poradzić??
Ładnie wszystko polutowałem(jeden kabel był przerwany, brązowy) poizolowalem. Byl on przetarty prawie u samej góry, przy tej pogrubionej gumie. Ja o tym nie wiedziałem i pociąłem całą osłonę ale mam nadzieje ze będzie ok;)
witam Panowie no dawno mnie tutaj nie było he:) co tam słychać??? piszę bo kurczę pojawił się problem w moim seacie:( i nie wiem co mam robić mianowicie zapalam samochód włączam światła mijania a tu niespodzianka:) owszem światła się palą ale kurcze nie pali mi się kontrolka od tych świateł:( rozkręcałem zegar ale tam nie mam pojęcia co mam wymienić?? a morze gdzie indziej szukać przyczyny morze to problem tkwi w bezpiecznikach??? rany pomóżcie bo może to pierdoła ale nie lubię tak jeździć! z góry dzięki:)
gorcek pisze:owszem światła się palą ale kurcze nie pali mi się kontrolka od tych świateł:( rozkręcałem zegar ale tam nie mam pojęcia co mam wymienić?? a morze
Może trzeba diodę od tej kontroli wymienić bo w tych licznikach żarówek już nie ma.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Zapala się jedna kontrolka i to dopiero po włączeniu tylnych świateł przeciwmgielnych.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb