Witam, czy może ktoś wie, czy wtyczka do rozrusznika jest jednakowa w Tolku II, Leonie, Golfie IV i Octavi? Przerwał mi się przewód zaraz przy samej kostce i na tę chwilę zrobiłem to na "sztukę", ale chciałbym w tygodniu pojechać na jakiś szrot i odciąć taką kosteczkę z kawałkiem przewodu, żeby zmienić to co mam teraz u siebie. Mam Toledo II 1.8 20V i nie wiem, czy przy pozostałych wersjach silnikowych lub innych samochodach co wymieniłem powyżej ta kostka jest identyczna. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
no właśnie:) czyli co? w wymienionych wyżej samochodach oraz w toldkach z innym silnikiem jeśli jest wtyczka kwadratowa to będzie to ten sam rozmiar i będzie pasować?
Czy któryś z forumowych kolegów ma może taką kostkę z kilku centymetrowym przewodem lub mógłby ktoś zobaczyć za taką wtyczką przy okazji wizyty na szrocie? Ja od rana wydzwaniam po szrotach z Poznania i okolic i niestety dupa blada. W jednym co byłem mieli golfa, ale ze zmasakrowanym przodem, że nie wiadomo co gdzie było.