Jeśli próbowałeś czeskiego programu etc. i nie trybi to jedynie w dosie można zaprogramować domykanie szyb, a do tego potrzebny jest kabel pod RS232 i laptop, który posiada takie wejście Dlatego właśnie mam poczciwy wiekowy sprzęt Dell Latitude D830 z pocziwym systemem WinXP
EDIT 28.11 22:03: Dziękujemy za spota milo było wszystkich zobaczyć i te stare twarze jak i nowe mamy z aga nadzieje ze do zobaczenia niebawem my już w domku:)
Ogromne podziękowania ode mnie i od Dominiki należą się dla Justynki i Remiqa za genialne ogarnięcie zlotu Nie spodziewałem się takich nagród Również dziękuję wszystkim którzy dotarli a zlot
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM
Wraz z żoną dziękujemy wszystkim za przyjemnie spędzoną sobotę. Atmosfera fantastyczna, pogoda jak na listopad też nie była zła Fajnie było poznać nowe twarze choć było ich mało aby tak dalej i niestety dla Remiqa i Żonki fajnie by było jak by to stało się tradycją aby takie były zakończenia sezonu Dziękujemy wam bardzo za organizację i do zobaczenia
I ja dziękuje wszystkim przybyłym na zlot - bardzo fajnie było spędzić z Wami czas, a osobne podziękowania dla Żonki i Remiqa za świetną organizację wszystkiego, szacun! Nagrody wymiatają