Tak na pierwszą myśl przychodzi mi do głowy, że może uszkodzony przycisk jest od CD. Reszta działa dobrze?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Witam. Wie ktoś co zrobić żeby aura nie wypadała z ''kieszeni'' bo zmieniłem radio nie fabryczne na oryginał aura cd ale to ciągle się wysuwa. Coś tam może powinno być dodatkowo, jakieś zaczepy? A i jeszcze jedno. Wie ktoś jaki dokładnie kabel jest potrzebny do połączenia radia ze zmieniarką (gdzie go dostane)?
Witam. Posiadam Aurę CD i mam pytanie. Zaprogramowałem sobie stacje na FM pod numerem 5. Jak wcisne RDS i następnie na piątke to jest stara zapisana stacja której nie chce . Jak to ogarnąć ?
Możesz zapisać 18 stacji, przyciskiem RDS zmieniasz jakby "poziomy" zapisu, na I możesz zapisać 6 stacji, na II możesz zapisać 6 stacji i na III możesz zapisać 6 stacji. Może po prostu zapisałeś na I a wciskając RDS przechodzi ci na II i tam masz akurat starą stację.
Aha. Tego nie wiedziałem ale dalej to nie rozwiązuje problemu. Na RDS wcale nie mogę programować (na zadnym "poziomie" ) przytrzymuje DX i zero reakcji.. Tylko programować mogę na FM.
Czy ktoś w ogóle ma może "normalną" instrukcje po polsku? Taka do pobrania, nie jakieś z chomika itp.