Kupiłem JVC KD-R451 i szczerze polecam dla tych którzy się wahają. Cena nie jest wygórowana bo do 250zł spokojnie znajdziemy, ja akurat trafiłem na promocje w RTVEuro i z 259 była przecena na 239. Pasuje kolorystyką do wnętrza ponieważ posiada czerwone podświetlenie, a za te pieniądze gra dobrze. Wcześniej miałem Sony CDX GT-500 i JVC gra od niego o klasę lepiej, szczególnie przy wyższej głośności.
Ja posiadam KD r401 więc w zasadzie bardzo podobne radia, te jvc mają bardzo dobry dół, trochę gorzej z sopranem ale mi to akurat nie przeszkadza No i chyba wszystkie z serii KD mają czerwone podświetlenie lub wielokolorowe z czerwonym do wyboru
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
A według mnie wygląda dużo lepiej i trochę rozjaśnia wnętrze dlatego szukałem czegoś takiego zamiast clariona. ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje.
Nie wiem czy polecić czy nie, bo audiofilem nie jestem, ale posiadam Clarion CZ501ER. Ma i bluetooth, i wizualnie pasuje, u mnie w temacie gdzieś dałem foto, i jest na USB i ma osobne wyjście na Subwoofer. Ogólnie ja jestem zadowolony. Niestety jakość rozmów już nie jest najlepsza. Słychać, słychać dobrze, gorzej ma ten z którym rozmawiam, tu już tak super nie jest.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb