Witam kupiłem mojego toltka z pękniętą przednią szybą wymieniłem na nową,z czasem zaczęły mnie irytować dobiegające szumy wrażenie jak by niedomknięta boczna.Wyguszyłem drzwi podłogę profesjonalnymi matami i nic żadnej zmiany czy jest taka możliwość żłe wklejonej szyby czołowej dodam że woda nie zacieka.Co otym sądzicie??????
PIOTR ARL, jeżeli wcześniej nie było takich odgłosów, a po wymianie szyby się pojawiły to widocznie coś w tym musi być i teoria źle wklejonej szyby może być trafna.
I tu jest problem nie zwróciłem uwagi zrobiłem zaledwie 50km do domu i wstawiłem go na warsztat w celu wymiany szyby.Po wymianie szyby zacząłem dojeżdżać do pracy 110km dziennie z dnia nadzień coraz bardziej irytowały mnie hałasy w kabinie to szumy głośny silnik wydech opony kupiłem maty bitumiczne i coś w stylu pianki wygłuszającej wykleiłem podłogę drzwi hałas jak był tak został.Padło na szybę szumy a co z odgłosami silnika ????
Byłem sie zapytać w lokalnym serwisie szyb, o koszty, powiedziano mi ze liczą sobie 80zł/odprysk, mam 2x, nowa szyba za 390zł z założeniem Wiec sie średnio opłaca tam robić te odpryski. Czy udało sie wam je zrobić tańszym kosztem?