ja niemam logow bo Robert to stroi ja robie tylko czesc miechaniczna nie jestem od wszystkiego zreszta duzo osob jezdzi na moich turbinach wystrojonych po za tune-up. A co ty chcesz w tych logach wyciaic? ze niby co klamie co do wstawania turbiny? niemam po co mozesz zobaczyc wykres mojej ibizy w temacie gdzie z dolu 2rpm jest zaledwie 200NM niemam chlopie nic do ukrycia. Napisze odrazu ze w mojej ibizie takie wstawanie wynika z czego innego.
to napisz prosze dla czego taki slaby wynik na duzych wtryskach i dobrej VKLR? bo ciekawosc mnie zjeda?
Dobra starczy już tych dyskusji. Temat jest o wykresach.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
powiedz ukraincu kiego c***a sie mnie czepiasz ? myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy? o toz nie i logow tez nie pokazesz bo nie jest tak kolorowo jak opisujesz wiec sie ode mnie i moich prac od***ol banderowcu
Sprawy na PW załatwiajcie między sobą. Prosiłem o trzymanie się tematu, ale widzę nadal rozdrapujecie rany w związku z tym obaj otrzymujecie ostrzeżenie.
Jeżeli nadal będziecie na siebie najeżdżać na forum publicznym, załatwię wam zakaz pisania.
Myślę że raczej nie wypluje więcej, chyba że będzie jakaś modzona.
I tu też wrzucę dla potomnych moje wykresy, bo pierwszego tu nie dałem, a sam jak zastanawiałem się ile mi przybędzie to szukałem wykresów.
Seria plus program
Wtryski 0.216 plus korekta i prawie jak ARL