Panowie a teraz taka zagadka co prawda w połowie zdiagnozowana,moje cb (swr 1,2) odbiera zakłócenia typu prądowe takie buczenie gdy tylko włączę stacyjkę a dokładnie włączy sie podświetlanie liczników a gdy odłączę podświetlanie z bezpiecznika to buczenie cichnie ktoś wie jak sobie z tym poradzić,dzięki za odp
[ Dodano: 2013-06-04, 22:23 ]michaldom pisze:Panowie a teraz taka zagadka co prawda w połowie zdiagnozowana,moje cb (swr 1,2) odbiera zakłócenia typu prądowe takie buczenie gdy tylko włączę stacyjkę a dokładnie włączy sie podświetlanie liczników a gdy odłączę podświetlanie z bezpiecznika to buczenie cichnie ktoś wie jak sobie z tym poradzić,dzięki za odp
witam dzisiaj włączyłem dalej z tym problem nawet zamontowałem filtr przeciwzakłóceniowy i nic nie pomogło a wiec dalej problem jest gdy przekręcę stacyjkę to słychać prąd w radiu cb a jak włącze światła postojowe z włącznika to nic nie słych tylko gdy przekręcę zapłon.
Może ktoś mi powie co włancza się po przekręceniu stacyjki aby dość do rozwiązania problemu.