Sorry że tak zawracam tyłek ale czy podejdą do Toledo takie felgi oraz czy 1.6 w ogóle jakoś na tym będzie jechać? Felgi 17cali, ET 30, 8cali szerokości, opony : 215/45 ?
A jak mam teraz oryginalne 15calowe felgi ET38 i chcę kupić 17 calowe 7,5cala szerokości ET35 to śruby muszę nowe kupić jakieś dłuższe czy te oryginalne będą pasować?
Orientuje się ktoś czy w TOLEDO były seryjnie montowane takie felgi jak na załączonym obrazku? Jeśli tak to czy zna ktoś ich nazwę lub model, i oczywiście w jakiej wersji wyposażenia były montowane. Jeśli była już jakaś wzmianka na ten temat na forum proszę o odniesienie to tego tematu bądź posta.
Moje Toledo kupilem w sierpniu, odrazu na zimowych oponach, jako, że bieżnik jest w dobrym stanie, a zima coraz bliżej nie wymieniałem ich. Zastanawiam się teraz nad zakupem alufelg 16 calowych razem z letnimi oponami. Jako że jestem w tym temacie zielony, prosiłbym o jakieś porady. Jakie alufelgi i jakie opony do nich? Zależy mi na : rozmiar 16 cali, opony byle nie niskoprofilowe( czy jakoś tak) co by nie załatwić felgi w pierwszym dołku, a jesli chodzi o szerokosc to zalezy mi na oryginalnym rozmiarze, nie chce szerzych ani węższych.
Jakby ktoś znał się na tym temacie to prosilbym o pomoc, najlepiej jakby skontaktowal sie ze mna na PW