haszczu czy mógł byś mi podesłać linki konkretnie jaki czujnik temperatury będziesz wymieniał.Może ja bym zaczął od niego,bo jak się buda na słońcu nagrzeje to kulawo odpala,w pochmurne dni lub wieczorem zap*****la że aż miło.Byłem u mechanika ktoś na FB z forum polecił mi gościa,no i u niego na VSCD zero błędów.Ale zasugerował czujnik temperatury, tyle ze nie dopytałem który i czego.
Witam mam pewien problem robiłem ostatnio taki typowy przegląd pod maską itd i zobaczyłem odczepiony wężyk i za nic w świecie nie wiem gdzie go wsadzić( na zdjęciu zaznaczony na czerwono). Byłem nawet u mechanika o dziwo też nie wie i mi go porostu zaślepił. Może ktoś z was pomoże, zrobi zdjęcie gdzie to idzie. Z góry dziękuję
W podszybiu od strony kierowcy jest osłona plastikowa. Pod nią ecu.Przy wtyczce będzie wystawal krociec od wezyka cisnienia i tam masz poprowadzic ten wezyk.
przytrafiła mi się dziwna awaria i to jeszcze na Ukrainie. Po odpaleniu auta po postoju na słońcu i włączeniu klimy, zaczął mi się palić wentylator główny w chłodnicy (nie ten od klimy). Ugasiłem dym, wstawiony został nowy wentylator (podróba).
Nowy wentylator dość głośno chodzi - słychać go wyraźniej niż poprzedni.
Czy na coś powinienem jeszcze zwrócić uwagę? Went. załącza się gdy silnik osiągnie te 94-95 stopni/włączę klimę więc chyba ok?
sprat, pytanie zatem czy po prostu wentylator chodzi na drugim biegu, że jest głośniejszy czy ot zwyczajnie ten zamiennik jest głośniejszy od oryginału hmmm...