Ostatnio mam problem z modułem komfortu(tak mi się wydaje). Dzieje się to losowo, nie mogę wyłapać co to może powodować. Mianowicie czasem nie mogę zamykać auta pilotem, w środku gasną wszystkie światła - wtedy jest brak jakiejkolwiek reakcji na zamykanie oraz otwieranie drzwi(nie zapala się, nic a nic). Krańcówki drzwiach sprawne, kiedy moduł nie świruje otwarcie drzwi normalnie zapala lampki w środku oraz w drzwiach, również jest brzęczyk przy zapalonych światłach. Czasami też przy wejściu do auta, słychać w okolicach modułu cyknięcie i światło momentalnie gaśnie. Nie mogę zamykać auta, (o dziwo otwieranie działa(auto się 'otwiera', mruga kierunkami)), nie mogę włączyć ręcznie oświetlenia, jedynie działa zamykanie auta od środka przyciskiem na drzwiach.
Czasami wystarczy otworzyć auto pilotem i wszystko wraca do normy, czasem wystarczy poczekać i samo się naprawi a czasami trzeba odłączyć klemę...
Podłączyłem toledo pod kompa, to moduł komfortu nie wykazał żadnego błędu. Moje pytanie czy jeśli kupię używany moduł o tym samym numerze seryjnym, nie będzie problemu z działałem, czy przeszczep się przyjmie? :566: Ewentualnie czy jest możliwość przywrócenia ustawień fabrycznych czy coś w tym rodzaju, odłączenie na parę godzin i takie tam?
Z góry dzięki za każdą odpowiedź