No, dzisiaj do pracy na 14 więc dzisiaj wpadły nowe amory tył. Jutro walczymy z klockami i tarczami. A wczoraj wpadło nowe sprzęgło Koszty, koszty koszty
Wczoraj trochę przykryłem rudą, już aż tak nie razi, dziś znalazłem w domu spray "efekt chromu" to trochę pomalowałem koniec wydechu, mam nadzieję, że od razu się nie wypali Zdjąłem też listwy z przodu zderzaka, żeby łatwiej było nowe mody wcielać w życie
Przed wczoraj rozrząd , wczoraj klocki tył plus uruchomienie prowadnic zacisku, plus linki ręcznego , dzisiaj wymiana rurki bagnetu (mechanik połamał ) i wymiana amortyzatorów (nowe padły po dwóch latach , dziadostwo) a na poniedziałek szykuję się na wymontowanie magla regenerację i ponowny montaż (masaaaaakra)
Wymiana podnosnika szyby od kierowcy i przy okazji naprawiłem zamek kierowcy a dokładniej mikrostyk
Wysłane z mojego GT-I9300
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Zebrałem dziś wszystkie potrzebne przewody do podłączenia świateł w zderzaku, wykonałem mocowanie do przełączników. Jutro mam nadzieję zaopatrzę się w końcówki, to się wszystko podłączy.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb