Korzysta ktoś może z uniwersalnego sterownika centralnego zamka Noxon T5? Ostatnio podłączyłem do wyjścia sygnału z 3 przycisku siłownik klapy bagażnika. Wszystko ładnie działa, ale jest trochę niepraktycznę, ponieważ działa tak: 1.Muszę prrzytrzymać przycik na pilocie przez około 3-4 sekundy 2.Następnie centralka trzy razy miga kierunkami 3.I dopiero podaje sygnał otwarcia Niby to kilka sekund, ale dość uciążliwe. Wyczytałem w internecie że zworka w cenralce odpowiada za czas właśnie na dodatkowym wyjsciu wlasnie. Jak jej nie ustawie, albo nawet zdejme całkiem, to i tak wszystko działa w taki sam sposób. Jak ktoś się bawił tym sterownikiem to prosze o rady.
Witam. Ustawiłem sobie w module comfortu automatyczne zamykanie drzwi, gdy samochód przekroczy 15 km/h i zamykanie po wycągnięciu kluczyka ze stacyjki. I zaraz po zamknięciu tylne prawe drzwi natychmiast mi się same odblokowują. Czym to może być spowodowane. Vag-Com nie pokazuje żadnych błędów.
Mam problem z zamykaniem centralnego pilotem otóż , jeżeli piszczy ten czujnik od niezgaszonych świateł to nie mogę zamknąć drzwi z pilota (zamkiem nie mogę bo mam zepsute wkładki). Zamykam w ten sposób , że wchodzę do środka od strony pasażera z przodu (nie mam w tych drzwiach tego cypla) i zamykam przełącznikiem w drzwiach kierowcy (tym do sterownia szybami i zamkiem). Jeżeli ten czujnik od świateł nie piszczy to mogę normalnie zamykać drzwi pilotem. Jeśli chodzi o otwieranie drzwi to robię to bez problemu pilotem.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2015, 08:19 przez vel.capone, łącznie zmieniany 2 razy.