Miałem się nie wypowiadać już w tym temacie ale chyba nie mam wyjścia. Ludzie, chłopcy, panowie, koledzy forumowicze, czy wy potraficie czytać ze zrozumieniem ?
Zadałem bardzo proste pytanie zaczynające się od słów "Mnie jednak interesują liczby, macie może jakiś artykuł z badań klocków ATE nad ich żywotnością w porównaniu do zwykłego klocka hamulcowego ?"
Pytam się o artykuł, badanie naukowe dotyczące klocków ceramicznych firmy ATE. Dla porównania wysłałem Wam link wyników badania klocków Jurid White przez Auto Świat....i poprosiłem/zapytałem was o artykół dotyczący klocków ATE (ponieważ sam nie mogłem takowego znaleźć).
Dziękuje za Wasze odpowiedzi z poleconym zestawem hamulcowym firmy ATE(zamówiłem zestaw tej firmy wczoraj po pracy). Ale najwidoczniej pytania o artykuł nie zrozumieliście/nie zauważyliście/nie chcieliście zauważyć. Należy czytać cały post a nie tylko fragment "Ile dłużej wytrzymają ceramiczne klocki ?".
Czy wy nie rozumiecie mojej poprzedniej wypowiedzi ? Jestem zażenowany, że musiałęm się ponownie w tej kwestii wypowiadać...
(Ja osobiście jak czytam forum i nie znam odpowiedzi na dane pytanie to się nie wypowiadam. Teraz możecie ponownie napisać na czacie 'Klynna nie przestaje mnie zadziwiać'.)