Panie i Panowie, jedzie ktoś może przez Jaworzno, ewentualnie okolice? Z chęcią bym się z kimś zabrał, bo niestety odkryłem dziś przy okazji pęknięta sprężynę z przodu i nie bardzo uśmiecha mi się narażać zdrowia
P.S.
Jadąc przez Jaworzno można ominąć bramki na A4 w Mysłowicach
Ostatnio zmieniony 19 maja 2015, 20:33 przez el_pawłov, łącznie zmieniany 1 raz.
Ej to może coś zrzucić do jednego posta tłustym drukiem gdzie się spotykamy i o której i na kiedy są kręgle żeby nikt nie musiał szukać tylko miał podane na tacy
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
Teraz mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania Założyłem większy SMIC i podczas testów nie zauważyłem, że zsunął się wąż i przetarło mi plastikową rurę dolotu... Jeśli zdąży mi przyjść do tego czasu i zdążę wymienić to przyjadę tolkiem. W przeciwnym przypadku na zlot toledo zawitam w renault clio
Kitaj pisze:Ej to może coś zrzucić do jednego posta tłustym drukiem gdzie się spotykamy i o której i na kiedy są kręgle żeby nikt nie musiał szukać tylko miał podane na tacy
Spotykamy się pod Decathlon KRAKÓW PLAZA - Decathlon Plaza, Al.Pokoju 46 dnia 23 maja 2015r ( tj sobota) między 12 a 13:30.
Kręgle mamy zarezerwowane od 14 do 16. ( CH Plaza)
W związku z pogodą jaka panuje ,,gryl" chyba się nie uda .... więc zdecydujemy na miejscu czy jedziemy do chinola czy coś innego.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2015, 21:38 przez dominik, łącznie zmieniany 1 raz.