Zapraszamy oczywiście nadal 23 maja w sobotę.
Event trwa od 9-17 i w tych godzinach będziemy na Was czekali pod adresem salonu: Bogucicka 7, Katowice (Seat Pro Moto).
Jeszcze raz przepraszamy w imieniu Seata za zaistniałe zmiany.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność w kierowcy
Ja chyba jestem jakaś nieogarnięta...czytam całość, najpierw data 6 czerwiec czy jakoś tak, potem poprawka że 9 maj, Poldas skrobie stronę dalej 23 maj, a wcześniej link do tego zlotu gdzie jest data wrześniowa....
witajcie ludziska potrzebna mi lista kto jedzie na scp we wrześniu
Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Są one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie mechaników samochodowych, lakierników, dealerów oraz w przemyśle medycznym.
1. potrzeba 10 aut żeby zrobić sektor
2. potrzeba listę zrobić
3. określamy się czy przyjeżdżamy na 1 dzień czy 2 chodzi o zostanie na noc i o koszt biletu
3 już ruszyły zapisy na sektory
cennik będzie chyba nie aż tak zmieniony jak rok temu
1. wrzoslaw91
2.
Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Są one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie mechaników samochodowych, lakierników, dealerów oraz w przemyśle medycznym.
Mobilki potrzebuje paru autek na scp żeby zrobić sektor może ktoś coś chętny na ssporą na dwa dni ?