faktycznie tolek bipczy jak się do końca nie odpuści ręcznego, ja mam taki pojedynczy sygnał po przekręceniu zapłonu jak nie mam płynu do spryskiwaczy, ale u mnie zapaliła się lampka razem z pojawieniem się dźwięku, oczywiście po uzupełnieniu i jedno i drugie zgasło / ucichło
Ktoś wymieniał może czujnik poziomu płynu w zbiorniku od spryskiwaczy szyby ? Na necie widzę same jakieś zamienniki i nie wiem jak z ich jakością.
U mnie przy temp poniżej zera czujnik daje sygnał brak płynu, mimo iż płyn jest. Może komuś udało się zreanimować ori czujnik ?
Witam,dołączę się do tematu. Mam pytanie: po przekreceniu kluczyka także wystepuje ten pojedynczy sygnał dzwiekowy,dodam ,że pali sie też service gdyz mam do wymiany oleju 2200 km. Czy ten sygnał może byc tym spowodowany? Dzięki za jakiekolwiek sugestie Pozdro
Nigdy wcześniej nie było tego sygnału,pojawił się jakis czas temu. dodam,ze nie pokazuje sie zadna kontrolka,auto normalnie odpala i jezdzi,ale martwi mnie ten dzwiek. pojedynczy pisk po włączeniu zapłonu,a potem cisza....