Panowie prośba, ma ktoś fote, lub mógłby zrobić zdjęcie skrzynki bezpieczników od tyłu z podłączonymi wszystkimi kostkami? Nie dochodzi mi prąd do skrzyni,a na wysokości bezpiecznika pozycji prawa strona nie ma nic (Pozycyjnych z prawej strony brak)...Chyba że jest na tej samej kostce co lewa strona to będę leciał dalej... I pytanie od czego są to wtyczki? Auto Toledo 1L 1995r
Biała i czarna to gniazdo diagnostyczne OBD1.
Tu masz rozpiskę skrzynki bezpieczników Toledo 1L: http://a2resource.com/electrical/CE2.html Na dniach wrzucę Ci fotkę skrzynki bezpieczników od tyłu, bo mam luzem.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Ktoś wie dlaczego w skrzynce na akumulatorze do ABS-u idą 2 bezpieczniki ? Dzisiaj zobaczyłem że mam tylko jeden ale ABS działa poprawnie i tak nurtuje mnie czy wszystko jest ok czy może lepiej żebym tam włożył bezpiecznik
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
Kitaj, ja bym wolał włożyć. Na logikę jak coś będzie nie tak to może Ci walnąć jakaś popierdółka, za którą jest ten bezpiecznik odpowiedzialny (coś od ABSu)
No właśnie jutro mam zamiar włożyć tam bezpiecznik i zobaczyć co się będzie działo ale ABS działa poprawnie bo dzisiaj była u mnie gołoledź i się załączył, lampka ABS-u też działa bo jak miałem wypiętą wtyczkę to się świeciła
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
Orientuje się ktoś może jakie konektory są zastosowane w skrzynce bezpieczników? Potrzebuje dołożyć sobie gniazdko zapalniczki z zasilaniem po przekręceniu kluczyka i chcę wpiąć się w jednym z wolnych slotów.