Ale numer czyli nie jestem przewrażliwiony to się dzieje naprawdę
Ja dziś tez byłem na kanale i co ?? I nic wszystko jest ok. PO czym nadal stukało. Zdjąłem koło zdjąłem nadkole i dostałem się do zawiasów drzwi od strony koła podokręcałem śrubki nasmarowałem co się dało i na razie nic nie słychać. Ale nie jestem pewien może to i tak będzie pukało bo na jeździe próbnej była cisza. Lecz stuknięcia te mają to do siebie że pojawiają się rzadko. No zobaczymy okaże się w praniu. Ale temat jeszcze nie jest rozwiązany.
Miałem to samo tyle że na 13". Oryginalne zawieszenie i też dobijało. Winne są sprężyny, mniej amortyzatory. W moim wypadku wymiana sprężyn na delikatnie wyższe i amorów na nowe Sachs pomogło.
Oponki mam 14 a najbardziej dobija jak z tyłu wiozę 3.5 roczną córeczkę z żonką,bo to najczęstsze osoby z którymi jeżdżę Orientujecie się za ile kupię nowe sprężyny na tył?bo chyba używek nie ma co kupować?
mialem kiedys takie cos w CC Sporting okazało się że po tym jak pekło mocowanie amortyzatora i sobie latał swobodnie to pękła spręzyna i też dobijało moze np. 1 zwój pekł i teraz tak dziwnie się dobija i obciera? ;>